Visa, MasterCard, PayPalShop with confidenceSecured by ThawteKlarna

Politika odpovedi

Pravica do odstopa od pogodbe

Vi (v nadaljevanju Stranka) ste upravičeni do odstopa od te pogodbe v štirinajstih (14) dneh, ne da bi za to navedli razlog.

Rok za umik je štirinajst (14) dni od dneva, ko stranka ali tretja oseba, ki jo imenuje stranka, ki ni prevoznik, prevzame končno blago, ki je bilo dobavljeno.

Za uveljavitev zakonske pravice do odstopa mora biti kupec o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe sporočen v jasni izjavi (npr. S pošiljanjem pisma po pošti, faksu ali e-pošti).

Rok odstopanja se šteje za izpolnjenega, če stranka pred iztekom roka pošlje sporočilo o uveljavljanju pravice do odstopa.

Posledice umika

Če kupec odstopi od te pogodbe, moramo povrniti vsa plačila, ki smo jih prejeli od kupca, vključno s stroški dostave (razen morebitnih dodatnih stroškov, ki nastanejo, če je stranka izbrala drugo vrsto dostave do najcenejše možnosti standardne dostave, ki jo ponujamo mi) brez zamude, vendar najpozneje v štirinajstih (14) dneh po dnevu, ko prejmemo obvestilo o odstopanju stranke od te pogodbe. Za izplačilo povračila bomo uporabili isti način plačila, ki ga je stranka uporabila za prvotno transakcijo, razen če ni izrecno dogovorjeno drugače; Stranka nikakor ne bo zaračunala pristojbine za to vračilo. Povračila lahko zadržimo, dokler ne vrnemo vrnjenega blaga. Naročnik nam mora blago vrniti ali izročiti takoj in najpozneje v štirinajstih (14) dneh od datuma, ko nas obvesti o odstopu od te pogodbe. Šteje se, da je rok izpolnjen, če kupec blago pošlje pred iztekom štirinajstdnevnega roka. Kupec nosi neposredne stroške vračila blaga.

Povratni naslov

KAFFEE-FREI-HAUS
Retoure-Zentrum Gewerbepark, Gebäude 13
Erich-Rittinghaus-Straße 2
89250 Senden
Nemčija