Visa, MasterCard, PayPalShop with confidenceSecured by Thawte

Tietosuojalauseke

Henkilötietojen suojaaminen, niiden keräys, käsittely ja käyttö teidän kotisivuillemme vierailun aikana ovat meille erittäin tärkeää. Tietojenne ovat lain määräysten mukaisesti suojattu. Alta löydätte tietoa, mitä tietoja tallennetaan vieraillessanne sivuillamme ja miten niitä käytetään:

  1. Keruu ja käsittely
    Jokainen pääsy kotisivuillamme ja jokainen verkkosivulla tallennettu haku kirjataan. Tallennus palvelee sisäiseen järjestelmään liittyviä ja tilastollisia tarkoituksia. Tallennetaan seuraavat tiedot: haetun tiedoston nimi, päivämäärä ja haun kellonaika, siirretty tietomäärä, ilmoitus onnistuneesta hausta, web-selain ja kysyjän verkkotunnuksen. Lisäksi tallennetaan hakevan tietokoneen IP-osoite. Muita henkilötietoja kerätään vain, jos annatte näitä tietoja vapaaehtoisesti, esimerkiksi osana pyynnöstä tai rekisteröinnistä.
  2. Henkilökohtaisten tietojen käyttö ja luovuttaminen
    Käytämme meille antamianne henkilötietoja pelkästään tiedusteluihinne vastaamiseen, tehtyjen sopimusten käsittelyyn ja tekniseen hallintoon. Henkilötietojanne luovutetaan tai muuten siirretään kolmansille osapuolille vain, jos tämä on tarpeen täyttämään sopimusta, se on kirjanpitosyistä tarpeen tai jos olette aiemmin suostunut siihen. Teillä on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksenne. Tallennetut henkilötiedot poistetaan, jos peruutatte suostumuksenne niiden säilyttämiseen, jos tietoja ei enää tarvita alkuperäisen tarkoituksen saavuttamiseksi tai jos niiden säilyttäminen on muiden oikeudellisten perusteiden perusteella kielletty.
  3. Tiedonsaantioikeus
    Kirjallisesta pyynnöstä ilmoitamme mielellämme, mitä tietoja teiltä on tallennettu. Turvallisuusohje: Pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia tietoja ottamalla kaikki tekniset ja organisatoriset mahdollisuudet käyttöön niiden tallentamiseksi siten, että ne ovat saavuttamattomissa kolmansille osapuolille. Viestinnässä sähköpostitse täydellistä tietoturvaa ei voida taata, joten suosittelemme lähettää luottamuksellisia tietoja postitse.